Reisverslagen

[ Start ] [ Contact ] [ Sitemap ] [Zoeken]

 

Odyssee Reisgidsen

Monarchie & Republiek 

Herman Gorter

GroenLinks

Een Ander Nederland

Gepubliceerde artikelen

Dualisme

Zuidelijke Kaukasus

Dinsdagboek

Eerste Kamer

Raad van Europa

Emancipatiemachine

Stappen door de Nieuwe Stad

PSP

Reisverslagen

BMC

 

 

Dossier Reisverslagen

 

Reisimpressies als lid van Raad van Europa

In september 2006 bezocht ik Nagorno Karabakh en AbchaziŽ, in het kader van mijn rapport over vermisten in de zuidelijke Kaukasus. Klik hier voor mijn dagboek.

In juni 2006 bezocht ik Azerbeidzjan, ArmeniŽ en GeorgiŽ om informatie te verzamelen voor mijn rapport over vermisten in de zuidelijke Kaukasus. Klik hier voor mijn dagboek.

In mei 2006 bezocht ik wederom Azerbeidzjan als waarnemer bij verkiezingen in een aantal kiesdistricten waar in 2005 was gefraudeerd. Klik hier voor mijn dagboek.

In november 2005 bezocht ik als waarnemer de verkiezingen in Azerbeidzjan. Klik hier voor mijn dagboek.

Begin juli 2005 waren de parlementsverkiezingen in AlbaniŽ die ik als waarnemer bijwoonde. Klik hier voor mijn dagboek.

Eind mei/begin juni 2005 bezocht ik als lid van de ad-hoc commissie verkiezingen AlbaniŽ dit voor velen nog onbekende land. Klik hier voor mijn dagboek.

In maart 2005 bezocht ik als rapporteur over bedreigde rivierdelta's de Ebrodelta in Spanje. Klik hier voor een dagboek van dit bezoek.

In maart 2005 bezocht ik als rapporteur over bedreigde rivierdelta's de Donaudelta in de OekraÔne. Klik hier voor mijn dagboek van dit bezoek.

In januari 2005 bezocht ik als verkiezingswaarnemer de presidentsverkiezingen van de Palestijnse Autoriteit. Klik hier voor een verslag.

Eind oktober 2004 bezocht ik als rapporteur over bedreigde rivierdelta's de Donaudelta in RoemeniŽ. Klik hier voor een dagboek van dit bezoek.

In mei 2004 bezocht ik in Praag als lid van de commissie 'gelijke rechten' een vergadering over 'gender budgeting'. Klik hier voor een impressie van deze bijeenkomst.

In maart 2004 bezocht ik als lid van de commissie Migratie van de Raad van Europa het conflictrijke grensgebied van Mexico en de Verenigde Staten. Klik hier voor een impressie van dit bezoek.

 

Overige reisverslagen:

 

        * Wandelen in de Sierra de Gredos

Verslag van een wandeltrektocht door de Spaanse Sierra de Gredos, gepubliceerd in Op Lemen Voeten.

          * Welcome to China

Verslag van een tien weken durende trektocht door de Volkrepubliek China in 1986, gepubliceerd in 'Socialistisch Perspectief', tijdschrift van de PSP.

* Alles is een paradox

Verslag van een reis naar BosniŽ-Heregovia in 1996, gepubliceerd in het GroenLinks Magazine.